GEPA ACM

Fireproofing-close-Header-image-1600-wide-e1572537194176
Lucrari de Ignifugare si Termoprotectie
Solicita o Cotatie Chiar Acum!

Protectie La Foc

– Protectia la foc reprezinta ansamblul masurilor ce trebuiesc  realizate in vederea cresterii rezistentei la foc a elementelor de constructie precum si a celor de prevenire a incendiilor  si asigurarea unui grad cat mai ridicat de securitate la incendiu.

In acest sens, pentru imbunatatirea comportarii la foc a elementelor de constructie, societatea noastra executa:

 

IGNIFUGARE Lemn (Pod, Acoperis, Sarpanta, Mansarda)

Executam lucrari de ignifugare a materialelor combustibile cu personal atestat și calificat. Societate autorizata I.G.S.U.

Ignifugare lemn:
– Ignifugare pod;
– Ignifugare sarpanta;
– Ignifugare acoperis;
– Ignifugare mansarda;

Toate lucrarile se executa cu solutii agrementate si avizate tehnic. Eliberam test de laborator privind eficacitatea ignifugarii. Documentatie completa!

 

TERMOPROTECTIE Confectii si Structuri Metalice

SC GEPA ACM SRL este autorizata I.G.S.U. pentru executia lucrarilor de vopsitorii cu vopsea termospumanta a structurilor metalice, etansari de goluri si alte lucrari impotiva propagarii focului. La finalizarea lucrarilor se va intocmi dosarul tehnic.

In cazul izbucnirii un incendiu, vopselurile termospumante, se expandeaza, protejeaza structura metalica si limiteaza extinderea flacarilor inspre alte structuri. Vopselurile termospumante utilizate de societatea noastra sunt agreate si certificate la nivel national, dar si la nivelul Uniunii Europene.

Avantajele termoprotectiei metalelor sunt:
1. Impiedica propagarea incendiilor;
2. Limiteaza pagubele materiale;
3. Reducerea costului politelor de asigurare;
4. Salveaza vieti!

 

Produsele utilizate la efectuarea lucrărilor vor fi însoțite de:
– declarații de performanță conform Regulamentului nr.305/2011;
– declarații de conformitate CE;
– certificat de conformitate CE conform Directivei 89/106/CE;
– avizul tehnic al Consiliului Tehnic Permanent pentru Construcții însoțit de agrementul tehnic al produselor pentru construcții cu rol de securitate la incendiu.

Despre noi

Firma SC GEPA Antrepriza Constructii si Montal SRL este o firma al carei personal activeaza in domeniul protectiei pasive la foc din anul 2012, avand personal calificat si autorizat pentru executia lucrarilor.

SC GEPA Antrepriza Constructii si Montal SRL este autorizata  de Centrul National pentru Securitatea la Incendiu si Protectie Civila pentru efectuarea lucrarilor de termoprotectie cu vopsea termospumanta / intumescenta a structurilor metalice, termoprotectie cu produse de torcretare si protectia la foc a lemnului cu produse de ignifugare, protectia tubulaturilor si structurilor metalice prin realizarea de captuseli cu placi sau saltele rezistente la foc. Totodata societatea noastra executa lucrari de prevenirea propagarii focului prin etansarea golurilor de trecere a instalatiilor prin pereti / plansee.

SC GEPA Antrepriza Constructii si Montal SRL executa lucrari de vopsitorii anticorozive sau decorative, pardoseli industriale din beton elicopterizat, pardoseli epoxidice si pardoseli decorative spreiate pe baza de ciment si polimeri.